Hemlängtan?Kat kom precis om lämnade sin cola till mig... Kommer aldrig vänja mig vid storlekarna på maten här. Folk tittar inprincip snett på en om man inte äter upp hela sin hamburgare och inte vill ha med sig resten hem. Jag saknar vanliga storlekar på maten, känns som om man slänger så mycket här nämligen, pengar i sjön liksom. Har redan hunnit börja sakna vissa saker, veckan som har varit har varit påfrestande, mycket nya intryck och nu i början behöver man alltid vara på så bra humör så möjligt så man inte hamnar utanför. Sen så är ju människorna här underbara och jag har aldrig varit ensam men det hindrar mig inte från att jag kan hamna i egna tankar och bara sakna alla där hemma i Sverige.

Det känns däremot fel att jag gör det nu när jag är på ett sånt fint ställe, antar att jag bara är ovan. Antar att jag kommer att vänja mig vid allt om ett tag! Jag vet att jag kommer att göra det.

Jag saknar redan:
Vänner
Gjorde jag även innan jag åkte
Min familj VI BEHÖVER SKYPEA SNART
Mina rutiner Schemat här är unbelievable, vi går upp tidigt och jag saknar att bara kunna "dega"
Ett eget rum/MIN SÄNG Jag älskar att man alltid är omgiven om men helt seriöst, den enda ensamtiden man har är på toaletten. Vet att jag kommer bli galen snart, haha...
Svenskan Måste säga att jag blivit grym på engelskan ändå men det tar fruktansvärt mycket på ens energi. Hade gärna velat ha ett långt samtal på svenska snart!
Gitarren Töntigt att skriva med tanke på att det är flera andra som har med sig gitarrer och att jag vet att jag får låna.
Även om det ser ut som om jag har väldigt mycket hemlängtan så skulle jag inte för något vilja åka härifrån, jag är inte färdig här och det är inte alls ofta som jag känner detta. Jag har mer kul än tråkigt, och då menar jag jättekul. Måste ju skriva av mig någonstans så! Eller på sånt humör nu bara.

Puss

Kommentarer
Postat av: Rebecca

Jag lovar att du kommer vänja dig! Det är alltid konstigt i början. Dessutom har jag fortfarande hemlängtan, men man vänjer sig vid det typ. Anyway, jag håller med, skype snart!

2012-01-24 @ 09:39:11
URL: http://rebeccahanson.tumblr.com
Postat av: Monjis:)

Du ska veta att du är grymt saknad här hemma sötnos<3

2012-01-24 @ 17:02:17
Postat av: ellen

hallå skype snart!? jag tror jag hittade dig på skype!? Skriv på fb och boka tid (svensk tid :) ) KRAAAM <3 love u soso much!

2012-01-24 @ 20:31:39
Postat av: Anna Hillinge

Du verkar ha det sjukt bra! Blir sugen på att ta första plan och hänga på:)

2012-01-26 @ 15:01:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0